MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES COMUNITÀRIES A LES ESCODINES
MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES COMUNITÀRIES A LES ESCODINES

OBSERVATORI SOCIAL DE LA INFÀNCIA DE LES ESCODINES

Presentació

 

Durant l’any 2015, des del Pla de Dinamització Comunitària, impulsat per l’Associació de Veïns i Veïnes del barri Escodines de Manresa i l’Ajuntament de Manresa, s’ha posat en marxa un programa d’Observatori Social de la Infància de les Escodines.

Des d’aquest programa es vol posar el focus sobre la infància i els reptes i oportunitats que repercuteixen en aquest grup de població, des de diferents àmbits: família, oci i temps lliure, tecnologies de la informació i la comunicació, espai públic i polítiques publiques.

Per tal de desenvolupar l’Observatori, durant l’any 2015 s’ha treballat amb la voluntat de fer partícips en el desenvolupament del mateix diferents actors i sectors, que de manera directa o indirecta, treballen en qüestions relacionades amb la infància.

 

El proper dia 10 de febrer de 2015, al Casal de les Escodines (c/Sant Bartomeu, 50) de Manresa, es farà un acte de presentació de les principals actuacions i conclusions a les que hem arribat, després d’1 any de treball, i amb la voluntat de poder seguir teixint llaços de complicitat i sinèrgies per tal que des del Desenvolupament Comunitari es pugui donar impuls a iniciatives que treballin per incidir positivament en la millora de la societat a la que vivim.

 

L’acte comptarà amb la presència de Araceli Lázaro Aparicio, analista de polítiques socials i programació d’infància i adolescència i secretària de l’Observatori dels Drets de la Infància de la Generalitat de Catalunya. També hi participarà Carme Carrió, presidenta de l’associació de veïns i veïnes del barri Escodines, i Francesc Sol de la Vega, tècnic del pla de desenvolupament comunitari i principal responsable del programa.

 

Programa

 

11.00-11.15 Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec de la Sra. Carme Carrió Salabarnada, presidenta AVVE

 

11.15-11.45. Les polítiques d’infància a Catalunya i el paper de les organitzacions de la societat civil a càrrec de la Sra. Araceli Lázaro Aparicio, analista de polítiques socials i programació d’infància i adolescència i secretària de l’Observatori dels Drets de la Infància de la Generalitat de Catalunya.

 

11.45-13.00. Presentació del Primer informe de l’Observatori Social de la Infància de les Escodines a càrrec de Francesc Sol de la Vega, politòleg i tècnic del pla de desenvolupament comunitari i principal responsable del programa.

 

13.00-13.30. Debat

 

13.30-13.45. Cloenda a càrrec del Sr. Joan Calmet, Regidor de Barris i Acció Comunitària

Contacte:

Vols fer-te soci?

Si vols unir-te a la nostra associació, caldrà que ens ho facis saber per correu o bé passar per la secretaria.

Horari d'atenció al públic:

Dilluns i dimecres de 16 a 20h. Diimarts i divendres: de 9 a 13h.

 
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Associacio de Veins i Veines Escodines