pla de desenvolupament comunitari de les Escodines
pla de desenvolupament comunitari de les Escodines

Coral Infantil de les Escodines

La Coral Infantil de les Escodines és una iniciativa que va posar-se en marxa durant el Casal d'Estiu de les Escodines de 2015, i està conformada per nenes i nens d'entre 5 i 12 anys del barri.

 

Sota la direcció (voluntària) de M. Rosa Ortega, professora de música, aquesta coral té com a objectiu fer arribar la música directament al cor.

 

La Coral és música i és treball: treball en equip i treball individual. A tothom li agrada cantar, i cantar en una coral és una activitat senzilla, però obliga a cohesionar-se i autodisciplinar-se, fomenta la responsabilitat individual i col·lectiva, promou el respecte al grup, exercita la coordinació del cos, la concentració, reforça la memòria, la fonètica, el vocabulari, les expressions genuïnes, la imaginació i l'autoestima, un pilar fonamental per a la vida.

 

Amb la Coral aprenem a estimar la llengua, la música, el barri, la ciutat, el país ... Cantant aprenem a escoltar, a ser més receptives, més empàtiques. La música és Cultura, genera llaços emocionals molt intensos, és punt de trobada de llengües, tradicions i orígens diferents, i a més, fa treballar les endorfines: és un estímul amb efectes plaents que genera adicció i que té efectes secundaris boníssims.

 

Fem música perquè sabem que repercuteix en tots els aspectes de la vida. La música pot ser un antídot contra el fracàs escolar, no és cap competitició i posa papallones a l'estómac.

 

La Coral contribuiex de manera activa a la igualtat d'oportunitats en l'accés a la música.

 

 

 

Contacte:

Vols fer-te soci?

Si vols unir-te a la nostra associació, caldrà que ens ho facis saber per correu o bé passar per la secretaria.

Horari d'atenció al públic:

Dilluns  de 16 a 20h.

Diimarts, dimecres i divendres:

de 9 a 13h.

 
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Associacio de Veins i Veines Escodines