pla de desenvolupament comunitari de les Escodines
pla de desenvolupament comunitari de les Escodines

OBSERVATORI SOCIAL DE LA INFÀNCIA DE LES ESCODINES

Presentació

 

Durant l’any 2015, des del Pla de Dinamització Comunitària, impulsat per l’Associació de Veïns i Veïnes del barri Escodines de Manresa i l’Ajuntament de Manresa, s’ha posat en marxa un programa d’Observatori Social de la Infància de les Escodines.

Des d’aquest programa es vol posar el focus sobre la infància i els reptes i oportunitats que repercuteixen en aquest grup de població, des de diferents àmbits: família, oci i temps lliure, tecnologies de la informació i la comunicació, espai públic i polítiques publiques.

Per tal de desenvolupar l’Observatori, durant l’any 2015 s’ha treballat amb la voluntat de fer partícips en el desenvolupament del mateix diferents actors i sectors, que de manera directa o indirecta, treballen en qüestions relacionades amb la infància.

 

El proper dia 10 de febrer de 2015, al Casal de les Escodines (c/Sant Bartomeu, 50) de Manresa, es farà un acte de presentació de les principals actuacions i conclusions a les que hem arribat, després d’1 any de treball, i amb la voluntat de poder seguir teixint llaços de complicitat i sinèrgies per tal que des del Desenvolupament Comunitari es pugui donar impuls a iniciatives que treballin per incidir positivament en la millora de la societat a la que vivim.

 

L’acte comptarà amb la presència de Araceli Lázaro Aparicio, analista de polítiques socials i programació d’infància i adolescència i secretària de l’Observatori dels Drets de la Infància de la Generalitat de Catalunya. També hi participarà Carme Carrió, presidenta de l’associació de veïns i veïnes del barri Escodines, i Francesc Sol de la Vega, tècnic del pla de desenvolupament comunitari i principal responsable del programa.

 

Programa

 

11.00-11.15 Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec de la Sra. Carme Carrió Salabarnada, presidenta AVVE

 

11.15-11.45. Les polítiques d’infància a Catalunya i el paper de les organitzacions de la societat civil a càrrec de la Sra. Araceli Lázaro Aparicio, analista de polítiques socials i programació d’infància i adolescència i secretària de l’Observatori dels Drets de la Infància de la Generalitat de Catalunya.

 

11.45-13.00. Presentació del Primer informe de l’Observatori Social de la Infància de les Escodines a càrrec de Francesc Sol de la Vega, politòleg i tècnic del pla de desenvolupament comunitari i principal responsable del programa.

 

13.00-13.30. Debat

 

13.30-13.45. Cloenda a càrrec del Sr. Joan Calmet, Regidor de Barris i Acció Comunitària

Contacte:

Vols fer-te soci?

Si vols unir-te a la nostra associació, caldrà que ens ho facis saber per correu o bé passar per la secretaria.

Horari d'atenció al públic:

Dilluns  de 16 a 20h.

Diimarts, dimecres i divendres:

de 9 a 13h.

 
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Associacio de Veins i Veines Escodines